Szolgáltatásaink

Eszközoptimalizálás

Az munkavédelmi eszközök optimalizálása olyan esetekben különösen indokolt, amikor a munkafolyamatok különleges munkavédelmi eljárásokat és eszközöket igényelnek.

Ilyen esetekben szakértőink felmérik a munkafolyamatokkal kapcsolatos igényeket, és a munkavégzéshez szükséges legmegfelelőbb védőeszközöket, illetve azok költséghatékony ellátását javasolják a megrendelőnknek. 

Vesper eszközoptimalizálás szakemberek
Vesper eszközkiadó automata bérlés, üzemeltetés

Eszközkiadó automaták

A munkavédelmi eszközöket tároló, azokat bemutató, és csak az illetékeseknek kiadó automaták a munkavédelmi eszközök kiosztásának új korszakát jelenthetik. A COVID-19 okozta pandémia elhozta a minimális érintkezéssel kapcsolatos elvárásokat, így higiénikusabb is az eszközök automata kiosztása.

A higiéniai szempontokon túl azonban a költséghatékonyság és a kiosztás automatizálásával járó idő– és helyspórolás az, amely igazán értékessé teheti ezeket az automatákat. A kialakításukkal, kihelyezésükkel kapcsolatos tanácsokért, illetve egyedi ajánlatért és kivitelezésért forduljon csapatunk szakértőihez!

Egyedi munkaruházat készítés, fertőtlenítés

Az egyedi munkaruházat iránt az utóbbi időben egyre jobban megnőtt az igény az egységes arculat, megjelenítése szempontjából. Funkcionális szempontból előfordulhat, hogy az általunk forgalmazott márkák kínálatában nem található olyan termék, amely tökéletesen kielégíti a megrendelőnk igényét. További előnye az egyedileg készítetett ruházatnak, hogy branding szempontjából értéket növel, elkötelezettséget teremt, ha adott vállalat logóját és arculati színeit viszontlátjuk a munkaruhán is.

Fentieken kívül a piacon egyedülálló módon, antibakteriális bevonattal rendelkező munkaruházat készítését is vállaljuk. A speciális adalékkal kezelt textil felvitel első pillanatától felveszi a harcot a károkozókkal szemben, ezáltal teljes mértékben meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását. Ennek köszönhetően a dolgozók komfortérzetét maximálisra növelhetjük.

Szakértőink mindkét esetben állnak a megrendelőink rendelkezésére – keressen minket bizalommal az egyedi ajánlataink kapcsán!

Vesper Egyedi munkaruha készítés
Vesper Immunetec felületvédelem munkavédelem

Immunetec FELÜLETVÉDELEM

Az IMMUNETEC AFV ezüstion-technológián alapuló, gyorsan száradó, súrlódásálló, vizes bázisú, univerzális lakk bevonat, amely kb. 1 éves időtartamú ellenállást biztosít a baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szemben.

Esztétikus megjelenésű, az aktív felülethasználatnak ellenálló, láthatatlan kopásálló bevonat, higított savak, lúgok és az általánosan használt tisztító, valamint fertőtlenítő szerekkel szemben ellenálló. Alkalmazása emellett teljesen biztonságos. A bevonat biztonsági azonosító részecskéket tartalmaz, amely alapján speciális fény segítségével, időkorlát nélkül ellenőrizhető az antimikrobális felület állapota.

Kérje szakértőnk segítségét az egyedi Immunetec felületvédelemmel kapcsolatban!

"Safety Day" ESEMÉNYEK

A munkavédelmi előírások betartása sokszor komoly kihívások elé állítja a munkahelyi vezetőket. Az elmélet sokszor megvan, de a gyakorlatban már nem mindig látjuk megfelelőnek a szabályok alkalmazását.

Komoly eredményeket érhetünk ún. Safety Day események szervezésével, amelyek nem csak a munkavédelmi szabályokra hívja fel a figyelmet, de csapatépítő, szórakoztató, lojalitást erősítő rendezvényekként is szolgálhatnak. Ezek egyedi kialakításában és szervezésében is rendelkezésre áll a VESPER csapat.

Vesper munkavédelmi konzultáció
Vesper munkavédelmi konzultáció

Munkavédelmi konzultáció

Munkavédelmi tanácsadásunkat elsősorban mikro-, kis-, közép-, valamint az induló vállalkozások számára nyújtjuk, magasfokú munkavédelmi biztonságuk kialakítása érdekében. Szakértő konzultációnk segít a munkahelyi balesetek megelőzésében, a modern munkakörülményekhez kapcsolatos feltételek kialakításában, a környezet védelmében, valamint az esetleges problémák megelőzésében is.

Ha cégvezetőként úgy érzi, hogy ideje lenne korszerűbb biztonsági feltételek mellett dolgoztatni munkavállalóit, vegye fel szakértői csapatunkkal a kapcsolatot. A tanácsadás során átvesszük a problémás pontokat, segítünk meghozni a különböző megelőző intézkedéseket, és a jogszabályoknak megfelelő dokumentációkat alakítunk ki.

Kockázatelemzés

Minden munkáltatónak – az 1993. évi XCIII munkavédelmi törvény értelmében – rendelkeznie kell munkavédelmi jellegű kockázatértékeléssel, amely felméri és bemutatja a munkavállaló biztonságát és egészségét veszélyeztető kockázatokat. A kockázatelemzés a fizikai munkavégzés, a vegyi anyagok, illetve munkagépek által legjobban érintett iparágaknál a legfontosabb.

Szakértőink segítenek a kockázatelemzés elkészítésében, feltárják a szükséges beavatkozási pontokat, és aszerint adnak tanácsot az intézkedések bevezetése kapcsán.

Vesper kockázatelemzés
Vesper munkavédelem

Munkavédelmi szabályzat készítés

Ugyancsak jogszabály biztosítja, hogy a munkáltató az elemzés során azonosított veszélyforrások kapcsán munkavédelmi szabályzatot hozzon létre. Ez a szabályzat foglalja össze a munkavállaló számára a munkahelyen érvényes biztonsági szabályokat illetve azok betartásának fontosságát. A munkavédelmi szabályzat ezek mellett tartalmazza a munkáltató által előírt kötelező védőfelszerelések listáját is, melyeket biztosítani kell a munkavállalók részére.

Csapatunk szakértői segítséget nyújt a szabályzat kialakítása kapcsán is, ezzel biztosítja a jogszabályok előírásainak, valamint a biztonságos munkavégzés ismérveinek való megfelelést.

Munkavédelmi oktatás

A munkavédelmi előírásokat, a maximális biztonság és a megfelelő magatartási formák kialakítása érdekében érdemes munkavédelmi tréninggel támogatni. Az oktatás célja, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtson a munkavállalók feladatköreinek követelményeiről, és minden érintett biztonsági előírásról. Az oktatás kitér az esetleges balesettípusokra, az észlelt hiányosságokra, illetve a megelőzés módjára is.

A szabályzat betartása a munkáltató elemi érdeke – ebben segítenek trénereink. A tréningek időt spórolnak a cégvezetésnek a szabályok átadásával, oktatási segédanyagok kialakításával, illetve rendszeres tematika megalkotásával is támogatják a munkavédelmi előírások rögzítését.

Vesper munkavédelmi oktatás

Érdeklődjön

A fenti szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérjük lépen kapcsolatba velünk az info@vesper.hu e-mail címen, vagy keresse közvetlenül ügyfélszolgálati vezetőnket, Lőrincz Beátát a +36 20 425 4746-os telefonszámon!